Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Zubac zabio dva koša u rijetko viđenoj katastrofi Lakersa

Ivica Zubac
Reuters/PIXSELL
23.01.2017.
u 10:19

Za Dallas je ovo najviša pobjeda ove sezone,a u ovoj utakmici u jednom trenutku je vodio sa čak 53 razlike.

Phoenix Suns Dragana Bendera noćas su u NBA ligi sa 115-103 bili bolji od Toronto Raptorsa. Nakon što su zaostajali najviše s devet koševa, Sunsi su zatvorili utakmicu serijom 18-6 nakon čega su slavili. U tom zadnjem dijelu utakmice Sunsi su nadigrali Raptorse, kojima je ovo treći uzastopni poraz, sa 33-18. Do pobjede ih je predvodio Etic Bledsoe sa 40 pogodaka, a kod Toronta je najučinkovitiji bio DeMar DeRozan sa 22 pogotka. Bender je odigrao četiri minute i upisao jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.   

Los Angeles Lakers će pamtiti gostovanje u Dallasu gdje su ih Mavericksi pobijedili sa 122-73.

Lakersi (16-32) su imali kratka vodstva u prvoj četvrtini nakon čega su se Mavericksi odvojili. Dallas (15-29) je zabio 15 koševa od kraja prve četvrtine kroz prvi dio druge bez odgovora Lakersa stvorivši tako prednost od 38-22.

Na poluvremenu Mavericks vode sa 67-33. Nakon nešto izjednačenije treće četvrtine, Mavericksi u zadnjoj nadigravaju Lakerse sa 32-18. Najbolji strijelac na utakmici bio je Justin Anderson koji je utakmicu završio sa 19 pogodaka. 

Za Dallas je ovo najviša pobjeda ove sezone,a u ovoj utakmici u jednom trenutku je vodio sa čak 53 razlike.

Kod Lakersa najbolji je bio Lou Williams sa 15 koševa, dok je Ivica Zubac u 18 minuta zabio dva koša, ugrabio četiri skoka te upisao jednu asistenciju i jedan blok. 

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
18:51 23.01.2017.

ovaj zubac je katastrofa osim sto je visok...ili mu treba prilagodba mlad je rijetko americki skauti fulaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije