Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nba doigravanje

Završila priča Bogdanovića i Brooklyna, Spahijina Atlanta bila je presnažna

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.05.2015.
u 08:57

Momčad pomoćnog trenera Nevena Spahije s ukupnih 4:2 izborila je nastup u polufinalu gdje je čeka Washingtona koji je 'pomeo' Toronto.

Bojan Bogdanović i njegov Brooklyn završili su ovosezonsku priču u NBA ligi. 'Zapeli' su u četvrtfinalu Istoka, i to protiv kvalitetnijeg suparnika. Atlanta je osnovni dio sezone završila kao vodeća u konferenciji, a moć je demonstrirala i u posljednjoj utakmici četvrtfinalne serije uvjerljivo pobjedivši u Barclays Centru (111:87). Momčad pomoćnog trenera Nevena Spahije s ukupnih 4:2 izborila je nastup u polufinalu gdje je čeka Washingtona koji je 'pomeo' Toronto.

Netsi su loše počeli šestu utakmicu, ali uspjeli su uhvatiti ritam do poluvremena. Ipak, snažni Hawksi u trećoj su četvrtini zabili 41 koš, a primili 20 manje i u tim trenucima utakmica se prelomila.

Najefikasniji u redovima pobjedničke ekipe bili su Millsap sa 25, te Korver i Carroll sa po 20 koševa, dok su kod Netsa najučinkovitiji bili Lopez sa 19, te Williams sa 13 koševa.

Bogdanović je bio u početnoj petorci i odigrao je 34 minute. Šut ga nije najbolje služio (2-9 iz igre, 1-5 za tricu), a ubilježio je i 5 skokova te dodavanje.

>>Chicago 'pregazio' Buckse sa 54 razlike, Clippersi izborili sedmu protiv Spursa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije