Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Zaiskrilo u Torontu: Pogledajte boksački obračun pod košem!

Serge Ibaka i Robin Lopez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.03.2017.
u 10:30

Nakon što je Butler ubacio tricu za vodstvo Chicaga 88:72, pod košem domaće momčadi došlo je naguravanja između Lopeza i Ibake. U trenutku je zaiskrilo

Košarkaši Toronta u svojoj su dvorani pobijedili Chicago u produžetku sa 122:120 (113:113). Gledatelji u Air Canada Centru uživali su u još jednom NBA spektaklu s mnogo preokreta, a susret je obilježila tučnjava Robina Lopeza i Sergea Ibake u trećoj četvrtini.

Nakon što je Butler ubacio tricu za vodstvo Chicaga 88:72, pod košem domaće momčadi došlo je naguravanja između Lopeza i Ibake. U trenutku je zaiskrilo. 

 

Lopez je izbio loptu iz Ibakinih ruku, pa su košarkaši izmijenili nekoliko udaraca. Sukob se pretvorio u boksački obračun. Sudac je prvi pokušao razdvojiti ratoborne košarkaše, ali da nisu priskočili suigrači, mogla je izbiti prava tučnjava.

>>Ivica Zubac ponovno sjajan u novom porazu LA Lakersa

Komentara 1

DR
drznedaj
10:41 23.03.2017.

pa nitko nikog nije pogodio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije