Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aco Petrović

Zadar izgleda najbolje, no pitanje je može li pobijediti u Zagrebu

Aleksandar Petrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
26.04.2017.
u 19:35

Zagrebu je upitan najbolji igrač Božić pa je Šibenik veliki favorit zbog duže klupe i domaćeg terena. Split je favorit, ali ne toliko koliko Šibenik u odnosu na Zagreb

Nakon Acine verbalne lavine na utakmici Gorice i Zagreba, uslijedile su prijave sudaca pa je povjerenik A-1 lige Dražen Jendriš pokrenuo postupak čiji bi ishod mogla biti financijska kazna izborniku koji kazuje:

– Ništa dramatično nije bilo, ni kontakta ni tjelesnih prijetnji. Izvrijeđao sam suca i to minimalno u odnosu na ono što je on radio na terenu, čega je posljedica bila ispadanje jednog kluba iz lige.

Aci je podršku izrazio i Josip Stojanović, sponzor KK Jollyja JSB.

– Razumijem Acinu reakciju jer utakmicu Zagreba i Gorice sudio je i sudac koji je i nas krao u Zaboku. Tresoglavić je sudac za specijalne namjene povjerenika za suđenje. Ne znam koja bi bila svrha nastojanja da ispadne Gorica osim osvete bivšem predsjedniku HKS-a Šukeru.

Kad nam je već bio na liniji, zamolili smo izbornika da najavi doigravanje za prvaka Hrvatske.

– Od osam klubova, Zadar izgleda najbolje. U doigravanje ulaze najzdraviji, a trener Naglić je pogodio i kemiju. No, treba znati da Zadrani nikad nisu izbacili Cibonu kada su bili slabije plasirani.

Zanimljivo će biti i u okršaju Jollyja i šestoplasirane Cedevite.

– Neigranje Babića i dvojice Amerikanaca za Cedevitu ogroman je hendikep, ali im je zdrav igrač kojeg u ovim hrvatskim okvirima nitko ne može zaustaviti, a to je centar Miro Bilan. Jolly pak izgleda dobro što potvrđuje i pobjeda od 36 koševa razlike protiv Splita. To je serija puna upitnika.

A njih je puno manje kod preostala dva para, Šibenik Zagreb odnosno Split Osijek.

– Zagrebu je upitan najbolji igrač Božić pa je Šibenik veliki favorit zbog duže klupe i domaćeg terena. Split je favorit, ali ne toliko koliko Šibenik u odnosu na Zagreb.

>> Cedevitu neka je sram, nikad neće biti veliki klub, Cibona je za njih i dalje institucija

Komentara 2

Avatar links
links
09:00 27.04.2017.

kada će se ovaj početi ponašati u skladu sa svojim godinama i funkcijama koje, ni sam nezna kako, dobije?? kako ga nije sramota blamirati se iz tjedna u tjedan....

IN
Inoha
22:10 26.04.2017.

Igraj Zadre volim te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije