Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna akcija Darija

Westbrook se upisao u povijest, ali i Šarić je hit. Ukrao mu loptu i onda oduševio potezom!

Dario Šarić
Screenshot
23.03.2017.
u 09:37

Dario Šarić nije odigrao sjajno, ali ponovno je imao nekoliko zapaženih poteza. Zabio je 12 koševa (4/14), imao dva skoka, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i tri blokade.

Košarkaši Oklahome pobijedili su sinoć Philadelphiju sa 122:97, a junak susreta ponovno je bio Russel Westbrook koji je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu.

Ponovno je ostvario triple-double učinak, što mu je pošlo za rukom 35. put u sezoni. Noćas je zabio 18 poena te imao 11 skokova i 14 asistencija. Da stvar bude bolja, Westbrook nije imao niti jedan promašaj na susretu, sve što je pucao ušlo je u koš. Takav učinak nikada nitko nije ostvario.

Dario Šarić nije odigrao sjajno, ali ponovno je imao nekoliko zapaženih poteza. Zabio je 12 koševa (4/14), imao dva skoka, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i tri blokade. Nastavio je tako niz utakmica s dvoznamenkastim brojem koševa, takav učinak ima 21 utakmicu zaredom, što niti jednom rookieju nije pošlo za rukom ove sezone.

A jedna njegova akcija s jučerašnje utakmice ponovno je 'zapalila' društvene mreže. Dario je prvo ukrao loptu Westbrooku, a zatim fenomenalno asistirao suigraču Holmesu za zakucavanje.

>>Košarkaška legenda oduševljena: Bogdanović je vođa, a Šariću je samo nebo granica

Komentara 4

AU
austrougarskigeneral
10:00 23.03.2017.

bravo dario

Avatar Diavolo
Diavolo
09:49 23.03.2017.

Lijepo

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
13:04 23.03.2017.

Dario svaka čast na sezoni ali nekad naši novinari stvarno pretjeruju. Vezano za ovu utakmicu 12 koševa je ok ali stavimo to u kontekst šuta 4/14! Više je odmogao momčadi nego pomogao. Dajte malo i realnog pogleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije