Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Westbrook i Durant još jednom pokazali zube prvacima

Oklahoma City - Golden State
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
25.05.2016.
u 08:45

U finalu zapadne konferencije NBA doigravanja košarkaši Oklahoma Cityja su na svom terenu pobijedili aktualne prvake Golden State sa 118:94 i poveli u seriji sa 3-1

Košarkašima Oklahoma Cityja potrebna je samo još jedna pobjeda kako bi aktualne prvake izbacili iz borbe za naslov.

Naime, u četvrtoj utakmici finala zapadne konferencije NBA doigravanja Thunderi su na svom terenu pobijedili Warriorse sa 118:94 i poveli u seriji sa 3-1.

Oklahoma City predvođena sjajnim Russellom Westbrookom, koji je ubacio 36 koševa te imao 11 skokova, već je na poluvremenu vodila s 19 koševa razlike (72:53).

U nastavku se Golden State pokušao vratiti, ali se njihova igra u zadnjoj četvrtini potpuno raspala. Warriorsi su u tom razdoblju ubacili samo 12 koševa.

U pobjedničkoj momčadi osim Westbrooka odličan je bio Kevin Durant s 26 (11 skokova), a pratili su ih Roberson (12 skokova) i Španjolac Serge Ibaka sa po 17 koševa. Kod gostiju Klay Thompson ubacio je 26, a Stephen Curry 19 koševa. Sljedeća utakmica igra se u petak u Oaklandu.

U svom prvom nastupu u finalu istočne konferencije košarkaši Toronta u Clevelandu igraju petu utakmicu nakon što su kod kuće pobijedili Cavse sa 105:99 i izjednačili rezultat u seriji na 2-2.

>>Toronto nanio prvi poraz Clevelandu u završnici

Komentara 1

Avatar Diavolo
Diavolo
09:25 25.05.2016.

Oklahoma je najugodnija prica ove Nba sezone, nevjetojatni su, prvo su pomeli moćne Spurse, a sad su korak od izbacivanja do nedavno nepobjedivih Wariorsa... Svaka cast Westbrooku ,Durantuli i ekipi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije