Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA UŽIVO

Voditeljici vjetar previsoko podignuo haljinu

Voditeljica BBC
Screenshot Youtube
11.09.2012.
u 13:43

BBC-jeva voditeljica refleksno je ''zauzdala'' haljinu, no bilo je prekasno. Prijenos je išao u živo, a snimka je obišla svijet

Voditeljica britanskog BBC-a Helen Skelton našla se u neočekivanim problemima zbog pogrešnog odabira odjeće. Dok je dočekivala paraolimpijce ispred Buckinghamske palače u Londonu, zapuhao je jak vjetar, a njena lepršava haljina nije izdržala taj nalet.

Helen je refleksno rukom ''zauzdala'' haljinu, uvukla je među noge te nastavila profesionalno odrađivati posao, no bilo je za nekoliko sekundi prekasno. Televizijski prijenos išao je uživo...

Ključne riječi

Komentara 6

ĆA
ćaćaća
14:27 11.09.2012.

a ova 2 glume da ju gledaju u oči:))

VE
velikazmija
13:57 11.09.2012.

ne vidim što je tu sramno -osim sve ok--do ovud minice zagrebom šeću --ko ih primijećuje osim ------------------

BA
balic
14:07 11.09.2012.

ovo ti je senzacija za nase novinare.... bljuv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije