Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unaprjeđenje

Veljko Mršić naslijedio Repešu na klupi Cedevite

Veljko Mršić
Goran Stanzl/PIXSELL
29.06.2015.
u 15:12

- Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stubu više - rekao je Mršić

Veljko Mršić i službeno je postao prvi trener Cedevite. Mršić, koji je posljednje dvije godine bio prvi asistent seniora, unaprijeđen je nakon iznenadnog odlaska Jasmina Repeše u EA7 Emporio Armani Milano.

- Sve se odigralo vrlo brzo, ukazano mi je povjerenje što je velika čast i meni obaveza da klub podignemo na još višu razinu, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona. Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju u momčadi, klupske odnose a i ljudi u klubu mene jako dobro poznaju. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stubu više - rekao je Mršić za službenu stranicu kluba.

Promjene u klubu prokomentirao je i sportski direktor Matej Mamić.

- To je pozitivna stvar jer neće biti velikih turbulencija, promjena u tim razmišljanjima jer sam i sam sudjelovao u tome.  Možda će biti nekih malih razlika u igračima koje ćemo dovoditi što je stvar osobnih afiniteta. Važno je da su definirane pozicije igrača koje ćemo dovoditi. Idemo na NBA Ljetnu ligu i u Orlando i Las Vegas, sportski direktor i ja ćemo obaviti dosta razgovora, snimiti situaciju na tržištu pa ćemo nakon toga donijeti odluke. Stručni stožer ostaje (pomoćnici Dražen Oreškovič i Dino Repeša) s time da ćemo dovesti još jednog stručnjaka. Riječ je o velikom igračkom pa trenerskom imenu s kojim smo u završnici pregovora. Govorimo o strancu a dok ne potpišemo ugovor ne bih ga imenovao - rekao je Mamić.

>> 'Bio sam sat vremena s Giorgiom Armanijem i impresionirao me'

Komentara 1

Avatar links
links
17:11 29.06.2015.

greška, niti smrdi niti miriše!!! neće dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije