Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKO: MARKO JE ZASLUŽIO

Perasović nije objavio popis, čeka Marka Tomasa

Velimir Perasović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
03.09.2015.
u 12:49

– Tomas je zaslužio ići na Eurobasket. Bila bi sportska i ljudska nepravda da ga izbaci ozljeda koja nije tako ozbiljna – rekao je Ukić

Hrvatski izbornik Velimir Perasović ipak nije danas objavio konačan popis putnika za Eurobasket. Perasović 12 putnika mora odrediti do danas u ponoć, a do zadnje će minute čekati Marka Tomasa.

– Mislimo da je Tomas zaslužio ići i nadamo se da će biti s nama. Čekamo ga – rekao je Perasović koji će sutra održati još jednu konferenciju za medije i javno objaviti popis.

S izbornikom se slaže i Roko Ukić.

– Tomas je zaslužio ići na Eurobasket. Bila bi sportska i ljudska nepravda da ga izbaci ozljeda koja nije tako ozbiljna – rekao je Ukić.

Hrvatska će prvu utakmicu na Eurobasketu igrati protiv Slovenije u zagrebačkoj Areni (21 sat).

>> Rok Stipčević: Slovenci su fanatični, morat ćemo im odgovoriti istom energijom

Komentara 2

NO
nogogaz
11:04 05.09.2015.

ako bude sve normalno, pobjedit če momčad sa najviše navijača na tribinama u ZG.... slovenija .

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:27 04.09.2015.

Realno Ukić i Tomas su odradili već ohoho prvenstava, mišljenja sam da su drugi trebali dobiti priliku s obzirom da na tim pozicijama već imamo mnogo bolje igrače. Recimo Zubčić i Radošević (koji je nažalost ozlijeđen) igrači su koji donose nevjerovatnu skočnost često u igri našoj nema dovoljno ofenzivnog skoka (tu je jedini jak Šarić a centri naši su premlaki u napadu), dok ova dvojica imaju to. Šuterski i organizacijski imamo već mnogo bolje igrače nego Ukića i Tomasa , recimo Simon, Bogdanović, Hezonja, Rudež. Nažalost tako nam je u svim reprezentacijama, najbolji uglavnom prolaze sa jadnom minutažom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije