Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO PRVI

Večernji list izabrao Bojana Bogdanovića za košarkaša godine

Bojan Bogdanović
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
26.08.2014.
u 20:40

Čak osam glasača dalo je prvo mjesto Bojanu pa je njegova pobjeda na koncu bila glatka.

Bojan Bogdanović (25) treći je Mostarac koji je pobijedio u Večernjakovu izboru za košarkaša godine. I njegov prethodnik bio je košarkaš rođen u Mostaru (Zoran Planinić), prije 17 godina laureat je bio Josip Sesar, a prvi pobjednik (Dražen Dalipagić) također je košarkaš iz grada na Neretvi.

Najveće je konkurente u 2013. godini imao u bivšim pobjednicima Anti Tomiću (2009.) i Roku Ukiću (2010.), pri čemu je presudnu ulogu zacijelo odigralo to što je kao drugi strijelac Eurobasketa bio izabran u najbolju petorku. Čak osam glasača dalo je prvo mjesto Bojanu pa je njegova pobjeda na koncu bila glatka.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bodovni poredak u 36. anketi Večernjeg lista: 1. Bogdanović 92, 2. Tomić 62, 3. Ukić 40, 4. Šarić 20, 5. Žorić 19, 6. Z. Planinić 14, 7. Simon 7, 8. A. Žižić 3, 9. Rudež 2, 10. Draper 1.

>> Jasmin Repeša: Bojan Bogdanović je dobri duh reprezentacije

Komentara 1

BA
bakaslis
23:23 26.08.2014.

Nije mi samo jasno kazu treci iz Mostsra da dobiva nagradu prije njega du slavili, Dalipagic, Sesar i Planinic.,,.neovisno o tome bravo decki vrime je da se odigra pravo SP...ova generacija mote do cetvtfinala sto je realno.,, samo malo i i srice nam triba i eto nas medju 8.,,, imamo sjajnu petorku ... nije kao 94 ali sigurno nam bronca nece biti neusphek kako tada kad smo ljuto komentiral7 samo broncu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije