Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Cedevita u utakmici sezone poražena od Gran Canarije

Cedevita - Gran Canaria
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
04.03.2015.
u 22:29

Španjolskoj momčadi ovo je bila 16. pobjeda od 17 susreta u Eurokupu ove sezone, a uzvrat je za tjedan dana u Las Palmasu.

Cedevita je večeras u Draženovu domu igrala utakmicu sezone. Protivnik u osmini finala Eurokupa joj je bila španjolska Gran Canaria, a Jasmin Repeša u najavi utakmice istaknuo je da njegova momčad samo vrhunskom partijom može doći do pozitivnog rezultata. Igrali su cedevitaši dobro večeras, ali Španjolci su ipak slavili sa 84:76.

Cedevita je dobro krenula u susret i prvu četvrtinu dobila 25:19 da bi u drugoj gosti preokrenuli i otišli na odmor s minimalnim vodstvom (45:44). Hrvatska momčad dobro se držala sve do rezultata 60:62, a onda su gosti dodali gas i na kraju slavili s osam razlike.

Najefikasniji igrač u redovima Cedevite bio je Fran Pilepić s 18 poena, a deset je dodao Stanko Barać. Na drugoj strani Brad Newley zabio je 16 koševa, a pripomogli su mu Kyle Kurica i Albert Oliveira s po 12 poena.

Španjolskoj momčadi ovo je bila 16. pobjeda od 17 susreta u Eurokupu ove sezone, a uzvrat je za tjedan dana u Las Palmasu.

Komentara 1

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:58 05.03.2015.

Da je se kojim slucajem utakmica igrala na tridesetak minuta, Cedevita bi jos nekako izgledala dobro. Medjutim, zadnjih deset minuta su izgledali kao ekipa iz kvarta. Bez snage i ideja. Nije mi jasno, kako netko, tko nista drugo ne radi osim da igra kosarku, ne moze punim tempom igrati cetrdeset minuta, a imaju dvanaest podjednakih igraca u rosteru!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije