Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A-1 Liga za prvaka

Tricom Delaša 5.4 sekundi prije kraja Cedevita dobila Cibonu

Cedevita - Cibona
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/7
12.04.2014.
u 22:32

U ostalim utakmicama 4. kola Zadar je pobijedio Šibenik sa 101:64, Jolly je bio bolji od Kvarnera sa 73:56, dok je Zagreb u Trnskom izgubio od Alkara 80:84.

Košarkaši Cedevite su u 4. kolu A-1 Lige za prvaka u Domu Sportova sa 79:77 pobijedili Cibonu.

Cibona je u posljednjih devet sekundi ušla s prednošću od 77:76 nakon što je Blassingame pogodio nakon dva bacanja. Ipak, Cedevita je odgovorila tricom Ante Delaša 5.4 sekundi prije kraja.

'Vukovi' su imali zadnji napad, međutim nakon prolaska pod koš Dario Šarić nije uspio zabiti pa je momčad Slavena Rimca upisala prvi poraz u Ligi za prvaka.

Inače, cijela je utakmica bila prilično izjednačena. Cibona je nakon prvih deset minuta igre imala plus sedam, međutim Cedevita ih je sustigla sredinom druge četvrtine pa i povela. Nakon toga Cedevita je uglavnom održavala vodstvo i na kraju stigla do treće pobjede.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

- Delaš je pogodio jedan težak sport, ali to je tako u sportu. Nekad mi takve šuteve pogodimo, a danas su to napravili oni. Žao mi je što smo izgubili, ali okrećemo se sljedećim utakmicama. Čestitam Cedeviti, danas je bila za nijansu bolja - rekao je trener Cibona Slaven Rimac.

Kod Cedevite Nolan Smith je ubacio 20 koševa, dok je Cibonu predvodio Dario Šarić koji je ubacio 28 koševa.

U ostalim utakmicama 4. kola Zadar je pobijedio Šibenik sa 101:64, Jolly je bio bolji od Kvarnera sa 73:56, dok je Zagreb u Trnskom izgubio od Alkara 80:84.

>> Bili bismo bolji uz redovite plaće, no to neće odlučiti derbi

Komentara 1

MA
maruška
16:16 13.04.2014.

Bravo Ante, ti si srce ove momčadi. Pohvale i Sutonu, a i Luka Babić se vraća u svoju standardnu formu... Važna pobjeda pred Beograd... Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije