Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario, svaka čast

Trener urlao na Šarića, Darijev odgovor podigao je cijelu dvoranu na noge i oduševio suigrače!

Dario Šarić
Foto: Screenshot
1/2
19.01.2017.
u 09:54

U drugoj četvrtini trener Philadelphia 76ersa Brett Brown bio je nezadovoljan Šarićevim kretanjem pa se derao na njega, a on mu je nešto poslije odgovorio sjajnim potezima na parketu.

Košarkaši Philadelphije noćas su na svom parketu bili bolji od Toronta, pobijedili su u napetoj utakmici s rezultatom 94:89. Važnu ulogu odigrao je Dario Šarić koji je još jednom bio blizu double-double učinku. Hrvatski košarkaš nije bio u startnoj petorci, ali dobio je 24 minute na parketu i postigao osam koševa uz devet skokova i jednu asistenciju.

U drugoj četvrtini trener Philadelphia 76ersa Brett Brown bio je nezadovoljan Šarićevim kretanjem pa se derao na njega, a on mu je nešto poslije odgovorio sjajnim potezima na parketu.

Na društvenim mrežama pojavio se video akcije u kojoj je Šarić u glavnoj ulozi i odmah je postao pravi hit. Dario je u istom napadu prvo blokirao zakucavanje Powella, a onda i pokušaj Sullingera što je gledatelje u dvorani podiglo na noge, ali i oduševio njegove suigrače koji su ga od sreće počeli naguravati.

Komentara 9

Avatar nekakav
nekakav
10:55 19.01.2017.

realno, dario je poslušao trenera, i odradio ono što mu je ovaj naredio. a sad, prema naslovu članka, ispada da je dario nešto rekao treneru, a publika ga je podržala. kao i obično, kod naših medija, naslov nema veze sasa tekstom. što niste napisali da su hrvati teško stradali u berlinu? pa kasnije u tekstu napisali da su se njemački košarkaši iživljavaliu na cedevitom? ono, popili je bez vode! svašta, novinari su nekad završavali i neke škole, kalili zanat, a danas, dovoljno je imati neki komp, at, xt, 286-icu, zx spectruma ili našeg domaćeg orla, svejedno, i biti novinar.

PO
PowerPoint
13:23 19.01.2017.

Iskreno, Dario prve tri četvrtine nije postojao, no na kritiku trenera odgovorio je briljantno u posljednjoj četvrtini. Dvije prekrasne blokade, pa hvatanje lopte u napadu i koš nakon promašaja Luwawua, pa onda i trica.....dečko je fajter i to su navijači tamo prepoznali.

DU
Deleted user
19:31 19.01.2017.

tooo majstore....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije