Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Toronto u drugom krugu doigravanja, čeka ga Miami

Toronto Raptors
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
02.05.2016.
u 09:26

Jonas Valanciunas je zabio 10 koševa uz 15 skokova za Toronto, Norman Powell je ubacio 13, a Patrick Patterson 11.

Toronto Raptors su sinoć u sedmoj utakmici doigravanja Istočne konferencije NBA pobijedili Indiana Pacerse sa 89-84 i plasirali se u polufinale s rezultatom 4-3 u seiji na četiri pobjede. 

DeMar DeRozan je zabio 30 koševa i Toronto u drugom krugu doigravanja igra protiv Miami Heata koji je sinoć ostvario plasman u polufinale pobjedom u sedmoj utakmici nad Charlotte Hornetsima.

Zahvaljujući DeRozanu koji je zabio 13 koševa Raptors su prvu četvrtinu završili s vodstvom od 28-23. Raptors su voidli sa osam razlike u drugoj četvrtini, a na poluvrijeme su otišli s rezultatom 50-44.

Raptors su vodili najveći dio utakmice, a Pacersi su u dva navrata vodili sa samo jednim košem.  Zzahvaljujući trećoj četvrtini koju su dobili sa 28-20 Raptors su stvorili prednost od 14 koševa u zadnjem dijelu utakmice.

Tu su prednost povećali i na 16 koševa prije nego su se Pacersi približili na smao tri razlike dvije i pol minute do kraja.

Indiana je imala loptu 26.9 sekundi prije kraja, a Toronto je još uvijek imao prednost od tri koša, ali su Raptorsi zaustavili nalet Pacersa. DeRozan je pogodio dva slobodna bacanja i povećao prednost na pet koševa  6.5 sekundi prije kraja.

Jonas Valanciunas je zabio 10 koševa uz 15 skokova za Toronto, Norman Powell je ubacio 13, a Patrick Patterson 11.

Najučinkovitiji kod Pacersa bio je Paul George koji je utakmicu završio sa 26 koševa i 12 skokova. George Hill je dodao 19, a Monta Ellis 15.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije