Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Tony Parker može sve, pa i okrenut leđima košu pogoditi s centra!

'San Antonio Spurs Tony Parker (R) goes up to score against Los Angeles Lakers Andrew Goudelock during Game 4 of their NBA Western Conference Quarterfinals basketball playoff series in Los Angeles, Ap
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
22.09.2014.
u 12:28

Zvijezdi San Antonio Spursa uistinu sve polazi za rukom kad je košarka u pitanju!

Najbolji francuski tenisač svih vremena svakako je Tony Parker i taj je podatak javno poznat, ali manje je poznata njegova ljubav prema Asvelu, kojem je ovog vikenda priuštio spektakl.

U tom francuskom klubu ima vlasnički udio (20 posto), a tijekom štrajka igrača 2011. godine potpisao je ugovor vrijedan 2000 dolara mjesečno, a čak je i sam platio osiguranje u slučaju ozljede, vrijedno 250 tisuća dolara. No bio je to marketinški potez, iako nije zaigrao izazvao je pažnju, prodaju dresova i priljev sponzora.

A za klub u kojem ima novac, to je velika stvar. Kao i ona tijekom prijateljske utakmice protiv Partizana ovog vikenda. Tijekom poluvremena spustio se na parket, stao na centar, držao loptu samo u desnoj ruci, okrenuo leđa košu, bacio i pogodio! Poslije pogotka bio je iskreno oduševljen, a i nije to bila reklama, namješteno, nije bilo više pokušaja, Tony Parker je i to uspio jer tako nešto mu je trebalo za novu promociju kluba, koji je dobio Beograđane sa 80:64.

Zvijezdi San Antonio Spursa uistinu sve polazi za rukom kad je košarka u pitanju!

>> Tony Parker karijeru završava gdje je i počeo - u Spursima!

Ključne riječi

Komentara 1

PU
pulizg
13:44 22.09.2014.

kad je poceo igrat tenis?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije