Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNE IGRE

Tko Vrankoviću podmeće klipove u izborne kotače!?

Stojko Vranković
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/7
25.10.2016.
u 19:03

Branislav Orešković vrlo je aktivan u bacanju klipova u izborne kotače naše košarkaške legende

Nakon što je Stojko Vranković objavio da se kandidira za predsjednika HKS-a, jedan član Upravnog odbora postao je poprilično aktivan na Facebooku. Štoviše, gospodin Branislav Orešković vrlo je aktivan u bacanju klipova u izborne kotače naše košarkaške legende:

“Stojko nije član Sabora HKS-a i ne može biti kandidat za predsjednika. Po poslovniku Sabora i pozivu, Sabor je izvanredni na kojem se razrješava i bira predsjednik i 10 članova Upravnog odbora između 78 članova Sabora iz saziva 2015.-2019. Kandidat za predsjednika može biti netko između 78 članova Sabora tko skupi 20 potpisa od izvornih članova.”

Kad smo to pročitali, sjetili smo se razgovora s jednim zaposlenikom HKS-a koji nam je najavio da će oponenti te ideje pravnim začkoljicama ometati bilo čiju kandidaturu za Šukerova nasljednika. Baš kao što je Gradski ured za upravu ometao njegov mandat oduzimajući mu pravo zastupanja HKS-a.

Premda nam upućeni govore da je gospodin Orešković blizak gospodinu Šukeru, doista ne znamo je li on u toj misiji, ali je očito da mu je stalo da legenda ne preuzme HKS.

A baš je to trend ovog trenutka u Europi. Sabonis je predsjednik košarkaškog saveza Litve, Garbajosa je prvi čovjek španjolske košarke, Kiriljenko je šef u Rusiji, ovih dana to će u Turskoj postati Turkoglu, a uskoro bi na tome mjestu u Srbiji mogao osvanuti Bodiroga. 

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
23:28 25.10.2016.

Ma niej Stojan neki potencijal za predsjednika ali... tko je Orešković, otkud on u svijetu košarke, tko ga je uhljebio???

SA
sani1
19:36 25.10.2016.

A to sto je Vrankovic hadezenjara ne spominjete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije