Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASMIN REPEŠA:

Svaki igrač napravio je barem jednu glupost protiv Rome

Fran Pilepić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
29.01.2015.
u 12:00

jauk Jauknuo sam od bola, ali i od straha i u prvih par sekundi nisam se usudio pogledati što mi je s prstom

Pričajući o infarktnoj utakmici s Romom (91:90), Cedevitin trener Jasmin Repeša pohvalio je trud svojih igrača, ali je istaknuo i što im je nedostajalo:

– Falilo nam je malo pameti i više koncentracije. Svaki igrač napravio je barem jednu glupost. Pilepić se, recimo, u obrani odvajao od šutera Gibsona i išao u rotaciju na centra koji je lani cijele sezone zabio samo tri trice.

Šaka mi je sredstvo rada

Pilepić nije Pedro, nego samo primjer, no već u sljedećoj utakmici Repeši će itekako nedostajati sve što od njega dobiva, uza što ide i pokoja pogreška. Naime, u Sofiji, a možda i u Zaragozi, neće se moći osloniti na svog jedinog pravog šutera koji je u igri protiv Rimljana iščašio mali prst šuterske ruke.

Premda nije postigao tricu, što je za njega velika rijetkost, Fran je ipak pronašao način (prodori) kako da ubaci 13 koševa.

- Siječanj je u Cedeviti mjesec luksacija i distorzija. Ramljak je gadno uganuo zglob, a Ukić i prste šuterske ruke. Da je barem lijeva, jer mu je desna sredstvo za rad.

Pilepić nam je ispričao kako se ozlijedio.

- Išao sam na skok u napadu i očekivao da će se lopta odbiti na moju stranu. U želji da je uhvatim ruke su mi poletjele i snažno sam udario u ploču, s donje strane.

Bez trojice startera

Kad smo čuli kako je jauknuo, pomislili smo da će na dužu stanku od Ukića.

- Jauknuo sam od bola, ali i od straha. Prestrašio sam se jer se nikad nisam tako ozlijedio, čak se prvih par sekundi nisam usudio ni pogledati što mi je s desnom šakom. Kada sam pogledao, vidio sam da mi mali prst "bježi" na sve strane. Dr. Cerovečki mi je rekao da dosad nije vidio da prst iskoči iz oba zgloba, no namjestio mi ga je već na parketu, a snimanje je pokazalo da je stanje puno bolje no što sam u prvi tren pomislio.

A stanje je takvo da će, za razliku od Ukića (3-4 tjedna), Fran morati mirovati 7 do 10 dana.

- Levski ću propustiti, za Zaragozu ćemo vidjeti, a potom bih protiv Cibone trebao igrati.

Srećom, Marko Tomas se igrački diže pa će se Repeša imati na koga osloniti na vanjskim pozicijama dok se Pilepić i Ramljak ne vrate. Doduše, neće biti ni Ukića pa se može reći da će Zagrepčanima neko vrijeme nedostajati čak trojica članova najjače petorke.

>> Bojan Bogdanović igrat će na All-Staru protiv SAD-a

Komentara 1

Avatar links
links
19:10 29.01.2015.

a trener??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije