Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Stephensonu peti 'triple-double' u sezoni, Teletović opet pogađao 's parkinga'

Mirza Teletović
NBA.com
14.04.2014.
u 10:27

BiH reprezentativac je na parketu proveo 29 minuta i trice gađao 4/6 od čega jednu "s parkinga" kako su to nazvali tv-komentatori.

Indiana Pacersi su sinoć u NBA ligi svladali Oklahomu City sa 102:97 i tako uz omjer 55-26 zadržali čelno mjesto Istoka.

Sjajnu večer imao je Lance Stephenson koji je upisao 17 koševa, 11 asistencija i 10 skokova što mu je bio peti 'triple-double' u sezoni. West je postigao 21 koš, a na drugoj strani Durant 38.

Brooklyn je s 97:88 slavio protiv Orlanda uz 20 koševa Mirze Teletovića. BiH reprezentativac je na parketu proveo 29 minuta i trice gađao 4/6 od čega jednu "s parkinga" kako su to nazvali tv-komentatori.

Portland je sa 119:117 slavio kod Golden Statea i osigurao barem petu poziciju na Zapadu, dok je Memphis pobjedom nad Lakersima 102:90 zadržao osmo mjesto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije