Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos u dvorani

Sramota u Crnoj Gori: Navijači napali gostujuće igrače, letjele stolice i šake

Crna gora
Youtube Screenshot
23.05.2015.
u 10:59

- Kao predsjednik Sutjeske nemam opravdanja za ono što se dogodilo, za ulazak navijača na parket i napad na gostujuće igrače te stručni stožer, kaže Darko Perović.

Na bizaran način košarkaši Budućnosti stigli su do devetog uzastopnog naslova u Crnoj Gori. Naime, u finalnoj seriji slavili su 3:1 protiv Sutjeske s time da je četvrta utakmica, igrana u Nikšiću, prekinuta u 28. minuti pri rezultatu 51:49 za Podgoričane.

Domaći navijači prvo su, nezadovoljni suđenjem, stolicama gađali goste. Utakmica je prekinuta na pola sata pa potom ipak nastavljena. Kaos na parketu nastao je nakon sukoba igrača Nemanje Vranješa i Omara Cooka početkom drugog poluvremena. Kad ih je sudac isključio navijači Sutjeske počeli su utrčavati na parket te su napali igrače Budućnosti. Ujedno su ih gađali stolicama, pa je utakmica definitivno prekinuta.

 

- Kao predsjednik Sutjeske nemam opravdanja za ono što se dogodilo, za ulazak navijača na parket i napad na gostujuće igrače te stručni stožer. Protiv sam svakog nasilja na sportskim terenima. Ostaje žal što se sve nije završilo na sportskom polju. Prilikom prvog prekida, čelnici Budućnosti su nam izašli u susret i pristali da se utakmica nastavi, zbog čega im se zahvaljujem. Zajedno sa ostalim ljudima iz kluba sam pokušao smiriti situaciju, ali u tome, nažalost, nisam uspio. Jedina utjeha je što nitko nije ozlijeđen - rekao je prvi čovjek Sutjeske Darko Perović crnogorskim medijima.

>>Crnogorci vrijeđali igrače Partizana, a nećete vjerovati čime su ih gađali!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije