Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS

Sportski direktor Cibone bit će Aco Petrović, a ne Sesar

Aco Petrović
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
01.08.2014.
u 20:20

- Imam ideju i prioritete. Ako to prođe u pregovorima, moglo bi biti dobro za klub. Ako ne bude iznenađenja, u ponedjeljak bih trebao biti novi direktor - rekao je Petrović.

Josip Sesar ipak neće biti sportski direktor Cibone, već će tu funkciju preuzeti Aco Petrović.

Sesara je za sportskog direktora postavio Ivica Lovrić, predsjednik u ostavci. No, nakon toga je reagirao gradonačelnik Milan Bandić i pozvao Acu na razgovor.

- Imam ideju i prioritete. Ako to prođe u pregovorima, moglo bi biti dobro za klub. Ako ne bude iznenađenja, u ponedjeljak bih trebao biti novi direktor - rekao je Petrović za 24sata.

Aci će to biti treća funkcija u klubu. Do sad je bio igrač i trener.

Cibona se ogradila od Ivica Lovrića

KK Cibona se oglasio priopćenjem sljedećeg sadržaja:

"Potaknuti napisima vezanim za KK Cibona, a koji nisu službeno stajalište kluba, ovim se putem od njih ograđujemo te vas obavještavamo da je, na inicijativu gradonačelnika Bandića, za ponedjeljak 4. kolovoza sazvan službeni sastanak na kojem će biti donesene konačne odluke vezane za daljnje funkcioniranje kluba."

U potpisu stoji KK Cibona, a s obzirom na to da je takve ovlasti dosad imao samo predsjednik Lovrić, on ih očito više nema.

>> 'Moj su izbor svakako Rimac i Golemac'

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
22:25 01.08.2014.

Podržavam izbor Ace za sportskog direktora Cibone. Ako oko sebe uspije okupiti one koji su privrženi Vukovima kao on nekada kao igrač ili ako uz njeg uopće postoji još koji. Ekipa partijaša i komunjara na čelu sa Šajberom sve jee rastjerala, ustoličila Miličevića imal je samo jednu zadaću. Da osigura egistenciju njegovom nesposobnom zetu (prodaja lokala) i uništi Klub. ACO SRETNO i nadam se da nebuš sam i usamljen. Možda u Klubu postoji još netko od stare garde.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije