Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVORANSKI HAKL

Slavili dečki iz Fišer grupe C Blok i cure iz Novog Zagreba

Dvoranski hakl
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/24
31.08.2014.
u 18:08

U muškoj je konkurenciji između 16 odličnih haklerskih momčadi pobijedila Fišer grupa C Blok iz Zagreba dok su kod žena tu čast ponijele djevojke iz ekipe Tersa iz Novog Zagreba.

Proglašenjem pobjednika i dodjelom nagrada završio je uzbudljivi i po prikazanim igrama vrlo kvalitetni turnir dvoranskog hakla u domu košarke Cedevita na Velesajmu.

U muškoj je konkurenciji između 16 odličnih haklerskih momčadi pobijedila Fišer grupa C Blok iz Zagreba dok su kod žena tu čast ponijele djevojke iz ekipe Tersa iz Novog Zagreba.

Iskusna je momčad Fišer grupe (Grilj, Mijić, Miletić, Ribarić) u dramatičnom finalu protiv Dedinih sinova gubila i po 7 razlika da bi minutu prije kraja došli do izjednačenja. Tek 25 sekunda prije kraja Fišer grupa je i prvi put povela na utakmici da bi na kraju pobijedili rezultatom 21:16.

- Iskustvo s brojnih turnira na kojima nastupamo pomoglo nam je u neizvjesnoj završnici. Vjerovali smo u preokret i pobjedu do kraja - kazali su dečki koji su nastupali na turnirima od Banja Luke, Rijeke, Lugana u Švicarskoj, pa sve do Moskve.

Do prvoga je mjesta nešto lakše došla ekipa Tersa koja je u finalu ženske konkurencije svladala Reyer rezultatom 19:10. Antonija, Danijela i Tina, koje su i inače suigračice u ŽKK Novi Zagreb, prvi su put nastupale na nekome haklerskom turniru i odmah došle do naslova.

Turnir Baskethall – Streetball in the hall organizirali su KK Cedevita i sportski tjednik MAX!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije