Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Cibone

Slaven Rimac: Partizanu smo poklonili pobjedu

Slaven Rimac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
24.11.2014.
u 10:48

– Dobro smo čuvali Blassingamea, nezgodan je to igrač. U posljednjoj četvrtini dali smo priliku aktualnom prvaku da pomisli da se može vratiti

Košarkaši Cibone nisu se osramotili u Pioniru i, da nisu izgubili čak 20 lopti, bili bi i u prilici ugroziti crno-bijele. Ovako je pak Partizan izborio petu pobjedu (73:64), a Zagrepčanima preostaje razmišljati o tome kako u sljedeća četiri kola nadjačati one s kojima se trenutno "druže" u donjem domu ABA lige (Metalac, Igokea, MZT, Levski).

– Za ravnopravno suprotstaviti se Partizanu potrebno je imati energiju, ne gubiti lopte i zatvoriti napadački skok. Mi nismo uspjeli i zapravo smo poklonili pobjedu Partizanu jer ovo je više bio proizvod naših pogrešaka nego njihova truda. Propuštena prilika za nas – ustvrdio je Cibonin trener Slaven Rimac.

Više od polovine Partizanovih koševa postigli su centri među kojima je prednjačio mladi Milutinov (18 koševa, 10 skokova), a probleme cibosima stvarao je i povratnik Mačvan (10 koševa, 8 skokova, 4 asistencije). Kod Zagrepčana najbolji su bili kapetan Rozić (14 koševa, 7 skokova) i pridošli razigravač Ilijevski (14 koševa). Partizanovi centri u potpunosti su zatvorili Lalića (4 koša), a braniči domaćina neutralizirali su prvog razigravača gostiju Blassingamea. On jest zabio 14 koševa, ali uz šut iz igre 5-19) za vrlo nisku valorizaciju (samo 2).

– Dobro smo čuvali Blassingamea, nezgodan je to igrač. U posljednjoj četvrtini dali smo priliku aktualnom prvaku da pomisli da se može vratiti – kazao je trener Partizana Dušan Vujošević.

Poredak nakon 9. kola: 1. Crvena zvezda 8-0, 2. Budućnost 8-1, 3. Cedevita 6-2, 4. Krka 5-4, 5. Olimpija 5-4, 6. Partizan 5-4, Mega Vizura 5-4, 8. Szolnoki 5-4, 9. Metalac 4-5, 10. Cibona 3-6, 11. MZT 3-6, 12. Igokea 2-7, 13. Zadar 2-7, 14. Levski 1-8.

Komentara 2

Avatar MK
MK
11:48 24.11.2014.

...samo takva "samokritika" momcad moze dovest Korak dalje - u Splitu pak Torcida slavi kada Hajduk ispadne od Dnipra kao da su pobjedili Kup UEFA.

MJ
mjur
09:02 27.11.2014.

Rimac Vi nemozete nikome pokloniti nista, Vasa sudbina je da budete prostituke Siptarima na Kosovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije