Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
All-Star utakmica

Sjever pobijedio Jug, 14-godišnji Nakić pobjednik u tricama

All-Star
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/7
05.02.2014.
u 22:22

- Dođe vrijeme kada se i profesionalni igrači trebaju opustiti na parketu. Bio mi je gušt igrati u rodnom gradu, a prvi puta sam na Baldekin igrao bez stresa

U 21. hrvatskoj košarkaškoj All-Star utakmici igranoj u Šibeniku selekcija Sjevera pobijedila je Jug sa 143:139. U utakmici bez obrana (u 40 minuta učinjen je samo jedan prekršaj) naslov najboljeg igrača ponio je Cibonin Amerikanac Blassingame, dok je najtraktivnijimigračem proglašen njegov klupski kolega Dario Šarić.

U natjecanju u zakucavanju pobijedio je Ljubo Šamadan iz GKK Šibenik, a 14-godišnji Toni Nakić iz Škole košarke Dražen Petrović priredio je pravu senzaciju pobijedivši u natjecanju u tricama suparnike poput Blassingamea i Babića. Najbolji strijelac utakmice bio je kvarnerovac Ivica Radić sa 24 koša u korist selekcije Juga.

Aktraktivnosti cijele priredbe pridonijele su i plesačice KK Cedevita, ali i slovenska akrobatska skupina Dunking Devils.

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram

- Dođe vrijeme kada se i profesionalni igrači trebaju opustiti na parketu. Bio mi je gušt igrati u rodnom gradu, a prvi puta sam na Baldekin igrao bez stresa - kazao je Dario Šarić.

Zašto je utakmica izgledala kao zagrijavanje objasnio je trener Sjevera Slaven Rimac:

- U ovakvim utakmicama ne možemo tražiti ozbiljnije kretnje i obranu. Cilj je bio publici priuštiti radost, ali i da se nitko ne ozlijedi.

- Ovo je košarka na drugačiji način, košarka za publiku - dodao je trener Juga Ivan Sunara.

Sjever: Pandurić (10), Konjević (6), Planinić (22), Blassingame (20), Babić (2), Šarić (19), Marić (2), Smith (22), Halilović (4), Živković (5), I. Ramljak (10), Bilan (10), Žganec (2), Junaković (9).
Jug: Subotić (4), Kraljević (20), Radić (24), Lawrence, Bašić (7), Škifić (9), Žitko (20), Sobin (2), Bubalo (8), Šamadan (20), M. Ramljak (19), Batur (6).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije