Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNE UTAKMICE

Šarić briljira uoči prve NBA sezone: Sa 19 koševa najbolji igrač u pobjedi Sixersa!

Dario Šarić
Foto: Philadelphia
1/6
22.10.2016.
u 10:51

Šarić se priprema za svoju prvu NBA sezonu koja bi mogla biti odlična sudeći po pripremnim utakmicama.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić bio je s 19 koševa najbolji igrač Philadelphia Sixersa koji su u predsezonskoj utakmici NBA lige pobijedili Miami Heat s 113:110. 

Šarić se priprema za svoju prvu NBA sezonu koja bi mogla biti odlična sudeći po pripremnim utakmicama. Šibenčanin je sinoć minutu prije kraja postigao odlučujuću tricu s kojom su Sixersi poveli s četiri razlike, a 19 poena postigao je sa šutem 8-14 te je imao i zapaženih sedam skokova i jedan asist. Kod momčadi s Floride najbolji je bio Slovenac Goran Dragić s 17 koševa. 

Nastupio je i Dragan Bender koji je u pobjedi svojih Phoenix Sunsa nad Lakersima (98:94) promašio sva tri šuta i ostao bez poena te ubilježio dva skoka za 12 minuta igre. 

>> Neprežaljeni Dražen danas bi proslavio 52. rođendan...

Komentara 1

GU
gulogulotasmania
13:23 22.10.2016.

Frend od LeBrona gleda tekmu: Ej prvače ovo moraš vidjeti. Jako je dobar. (tr ttttt tr ttttttt tr ttttttt tr ttttt ttttttt t tttttttt)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije