Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Russell Westbrook jednostavno je nezaustavljiv!

Russell Westbrook
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.01.2017.
u 10:01

Philadelphia 76ers su sinoć pogotkom T.J.McConnela a 98-97 pobijedili New York Knickse.

Russell Westbrook nastavlja nizati triple doubleove, sinoć je u pobjedi Oklahoma City Thundera od 103-95 nad Memphis Grizzliesima zabio 24 koša, ugrabio je 13 skokova i upisao 12 asistencija te tome dodao dvije ukradene lopte i jedan blok.  

To mu je 18. triple double ove sezone i 55. u karijeri i mu nedostaju još četiri da na petom mjestu svih vremena u NBA pretekne legendarnog Larryja Birda. Cijelu prošlu sezonu Westbrook je upisao 18 triple doubleova,a taj je rekord držao od 1982./82 Magic Johnson.    

Victor Oladipo mu je pomogao sa 16 pogodaka te Enes Kanter sa 19 pogodaka i 13 skokova. 

Kod Memphisa najbolji je bio Mike Conley sa 22 pogotka.

Philadelphia 76ers su sinoć pogotkom T.J.McConnela a 98-97 pobijedili New York Knickse. 

Knicksi su vodili s košem razlike kada je Kristaps Porzingis promašio tricu šest sekundi prije kraja, a T.J. McConnell je pucao preko Carmela Anthonyja i donio svojoj momčadi pobjedu.

New York je u drugoj četvrtini vodio sa čak 17 koševa, ali je Philadelphia zahvaljujući seriji od  15-3 zatvorila prvo poluvrijeme a zatim počela treću četvrtinu serijom od 13-4.  Knicks su opet uspjeli stvoriti prednost i to od 11 koševa prije nego su se Sixersi opet trgnuli na kraju.  

Joel Embiid je predvodio Philadelphiu sa 21 pogotkom i 14 skokova. Dario Šarić je odigrao 21 minutu i zabio tri koša te ugrabio isto toliko skokova. 

Kod Knicksa najučinkovitji je bio Anthony sa 28 pogodaka, dok je Derrick Rose dodao 25.

Orlando Magic je u gostima izgubio od LA Clippersa što im je drugi poraz u četiri večeri u Staples centru nakon što su ih u nedjelju nadigrali LA Lakersi. 

Sinoć su ih Clippersi svladali sa 105-96.

Predvodio ih je Aaron Gordon koji je utakmicu završio sa 28 koševa od čega su četiri trice.

Orlando je vodio s pet koševa nakon prve četvrtine i sa dva koša u zadnjih 12 minuta, ali su ih onda u zadnjoj četvrtini nadigrali J.J. Redick, čiji je učinak sinoć bio 22 koša te Maurice Speights koji je zabio tri trice u tom zadnjem dijelu utakmice.

Mario Hezonja je na terenu proveo 12 minuta bez učinka, dok Damjan Rudež nije uopće ulazio u igru. 

Komentara 3

MI
MikiPrdekana
10:57 12.01.2017.

Ovaj Rudez je najveca prevara u povijesti hrvatske kosarke.

AU
austrougarskigeneral
10:18 12.01.2017.

rusell je odličan ali sam ne može ništa nek ide u drugu ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije