Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Rudežova skromna večer u pobjedi Indiane nad slabašnim Knicksima

Damjan Rudež
Foto: Reuters/PIXSELL
30.01.2015.
u 09:55

Slavili su Pacersi 103:82 i ostali u utrci za doigravanje.

Damjan Rudež nije ponovio utakmicu kao protiv Orlanda, ali dao je svoj obol u pobjedi Pacersa protiv Knicksa (103:82) zabivši pet poena. Time se Indiana nastavlja boriti za svoje mjesto u doigravanju.

Imaju trenutno 17-31 omjer, ali osma Charlotte je na 19-27 i samim time ništa nije nedostižno. Za New York je pak kasno, oni su na 9-38. posljednji su na Istoku, a u cijeloj ligi je s osam pobjeda samo gora Minnesota.

Nije im pomogao ni Carmelo Anthony, zabio je samo 18 poena. Nije pomoglo ni dobiveno samopouzdanje nakon velike pobjede protiv Oklahome. To je očito bio samo kratkotrajni bljesak. I najgore od svega jest što su se Knicksi raspali u trećoj četvrtini, koju su izgubili 35:12 jer nisu našli rješenje za Stuckeyja (22).

Zato su Lakersi našli rješenje za Bullse i tako prekinuli niz od devet poraza zaredom. No trebalo je prvo odigrati dva produžetka jer je nakon regularnog vremena bilo 98:98. Chicago je stigao kao veliki favorit, nošeni pobjedom protiv Warriorsa, ali nisu se uspjeli nositi s razigranim Hillom (26) i Ellingtonom. Kod Bullsa je pak briljirao Butler (35), ali nešto je sramežljiviji bio Rose (17). Gasolu je pak očito godilo što je dobio ovacije domaće publike pa im je zato im zabio 20 uz deset skokova. Ipak, presudila je klupa jer bivši "bik" Boozer (16) je bio sjajan, dobar je bio Lin (11) i Davis (10) je sjajno iskoristio minutažu.

REZULTATI:

Indiana Pacers - New York Knicks 103:82
Orlando Magic - Milwaukee Bucks 100:115
Memphis Grizzlies - Denver Nuggets 99:69
LA Lakers - Chicago Bulls 123:118p (98:98)

>> Bojan Bogdanović igrat će na All-Staru protiv SAD-a

>> Rudež junak Indianine pobjede: Ubacio 16 koševa u posljednjoj četvrtini!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije