Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan poraz

Rudež: Nismo ih podcijenili, a ovo treba što prije zaboraviti

Damjan Rudež
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
01.09.2014.
u 14:58

- Ne treba očajavati, svaka je ekipa sposobna ovako iznenaditi. Nismo ih podcijenili, jednostavno su odigrali dobru utakmicu

Poraz Hrvatske od Senegala najveće je iznenađenje turnira, a nakon utakmice naši igrači, a i izbornik, nisu bili raspoloženi za izjave. Jedini se odvažio Damjan Rudež.

- Ne treba očajavati, svaka je ekipa sposobna ovako iznenaditi. Nismo ih podcijenili, jednostavno su odigrali dobru utakmicu. Potrošili smo puno energije u trenucima kad smo se vraćali u utakmicu i nismo izdržali do kraja. Trebamo to zaboraviti i okrenuti se Grčkoj. U drugom dijelu smo ih pritiskali, ali oni su atletska momčad i nismo uspjeli vratiti se, rekao je Rudež za HRT.

Sutra je dan odmora, a onda slijedi Grčka.

- To će biti najteža utakmica, Grčka je fantastična momčad, a dan odmora će dobro doći da se rekuperiramo.

>>Senegal šokirao Hrvatsku i napravio iznenađenje turnira!

Komentara 3

SE
sestrićna
19:35 01.09.2014.

prestanite umišljati da ste jako dobri kao i nogometna reprezentacija..loši ste i to je jedina istina..

Avatar JustinCase69
JustinCase69
22:09 01.09.2014.

Nisu oni bili tako jako dobri koliko ste vi bili jako loši..

Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:16 01.09.2014.

Naši dečki košarkaši su ok za razliku od onih napuhanih parazita i umjetnih domoljuba nogometaša .Uvjeren sam da ste među prvih pet na svijetu.👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije