Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U ITALIJU

Roko Leni Ukić potpisao za talijanski Varese

Roko Leni Ukić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
10.10.2015.
u 00:30

Prije svega želi igrati košarku na najvišoj razini, kako bi ostao na željenoj razini fizičke spreme i forme općenito.

Kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije Roko Leni Ukić potpisao je za talijanski Varese, a mogao bi debitirati protiv Milana bivšeg izbornika Jasmina Repeše. Dakle, od Splita ipak ništa.

Šuška se da je ugovor potpisan na samo dva mjeseca, odnosno da Ukić nakon tog roka ima izlaznu klauzulu, koja će mu omogućiti da potpiše za neki jači klub, ako dobije odgovarajuću ponudu.

No prije svega želi igrati košarku na najvišoj razini, kako bi ostao na željenoj razini fizičke spreme i forme općenito.

>> Roko Leni Ukić i Krešimir Lončar igrat će besplatno za Split!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije