Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKO UKIĆ:

Razočarat ćemo se 
ne bude li Arena za Eurobasket puna!

Hrvatska, navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.09.2015.
u 10:39

'Jedini razlog možda mogu biti cijene ulaznica i ja tu ne mogu biti objektivan jer za nekoga je možda i deset kuna puno, a kamoli deset eura.'

Roko Leni Ukić odgovorio je da li svi mi zajedno očekujemo previše od Arene jer poznato je da naša publika, uz iznimku Funcuta i Tornada te malobrojnih Smogovaca i Fakina, na košarkaškim utakmicama reagira uglavnom na trice i zakucavanja i da baš i nije glasna kada ju momčad najviše treba.

- Ako prva dva dana dvorana ne bude puna bit ću neugodno iznenađen. Ne zato što smo mi Bogom dani, već zato što hrvatske košarke na višoj razini od ove pred domaćom publikom nije bilo. Nakon prve dvije utakmice mi se moramo svojim pristupom pobrinuti da popunimo prazna mjesta protiv manje uglednih suparnika - rekao je kapetan i dodao:

- Jedini razlog možda mogu biti cijene ulaznica i ja tu ne mogu biti objektivan jer za nekoga je možda i deset kuna puno, a kamoli deset eura.

>> Bez zdravih Bogdanovića, Šarića i Tomasa medalja i nije tako blizu

Komentara 5

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:22 01.09.2015.

Razočarat ćemo se ne bude li Arena za Eurobasket puna zavičajskih divljaka i fanova zabranjene Thompsonove muzike!

NO
nogogaz
22:40 01.09.2015.

biće puna dvorana.... slovenaca...

R0
R00kie
10:50 01.09.2015.

HDZov strucnjak za kosarku Suker ce sve sredit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije