Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBAN KLUBU

Repeša: Volio bih da oporavljeni Marko Tomas ostane

'23.10.2013., Dom sportova,Zagreb - Kosarkaska utakmica 2. kola Eurokupa izmedju KK Cedevita Zagreb i KK Belgacom Spirou Charleroi.  Marko Tomas.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
28.12.2014.
u 12:45

- Nama je svaki igrač bitan i neistinito ste pisali da Repeša neće ovoga ili onoga. Repeša hoće sve najbolje igrače, ali nema proračun za njih - rekao je Repeša

I po šesti put zaredom dogodilo se da su tri hrvatska kluba u ABA ligi u istom kolu imali barem dvije pobjede. Ovaj put izborili su ih Cedevita (protiv Olimpije 66:60) i Zadar (protiv MZT-a 74:69), dok je Cibona u Beogradu očekivano izgubila od vodeće Crvene zvezde (64:80).

Taj očekivani poraz, pred 5000 gledatelja u Pioniru, bila je svojevrsna pobjeda Dominika Mavre koji je sa 20 koševa, četiri skoka, tri asistencije i dvije osvojene lopte bio najkorisniji igrač susreta. Taj mladac tako je još jednom dokazao da se trener Slaven Rimac na njega može osloniti.

A Cedevitin trener Jasmin Repeša mogao se osloniti na Bilana (17 koševa, 8 skokova) i Ukića (13 koševa, 7 skokova), ali ne i na ozlijeđenog Gordića, kao niti na 17-godišnjeg Mazalina kojeg je pustio na turnir juniorske Eurolige u Rimu. A malo je nedostajalo da Repeša zažali zbog toga jer je najboljem Cedevitinu šuteru Pilepiću već u 17. minuti sviran četvrti prekršaj pa je neko vrijeme krilo (trojku) morao igrati krilni-centar Zubčić.

- U cijeloj ovoj priči najveću vrijednost imaju dva boda jer smo ostali bez Gordića koji bi na suparničke razigravače radio puno veći pritisak. Njegov oporavak ne ide dobro, pa će morati raditi novu magnetsku rezonanciju.

Kazao je to Repeša koji se nada da će s Gordićem biti sve u redu, da neće morati na "tržnicu", ali se i nada da će klub produžiti suradnju s oporavljenim Markom Tomasom:

- Klub i Marko sjesti će ovih dana i staviti sve na stol i nadam se da će biti sve kako treba, kao i do sada. Nama je svaki igrač bitan i neistinito ste pisali da Repeša neće ovoga ili onoga. Repeša hoće sve najbolje igrače, ali nema proračun za njih. To je uvijek pitanje za onoga tko određuje proračun momčadi, a ne za trenera.

Poredak nakon 15. kola: 1. C. zvezda 15-0, 2. Budućnost 11-3, 3. Cedevita 11-4, 4. Olimpija 8-7, 5. Cibona 8-7, 6. Zadar 7-8...14. Levski 1-13.

>> Cedevita pobijedila Union Olimpiju, a Zadar bolji od MTZ-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije