Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE TRENERA

Repeša: CSKA moramo poštovati, ali ne smijemo ih precijeniti

Jasmin Repeša
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
30.10.2014.
u 09:30

– Rusi imaju toliko vrsnih igrača da neće biti dovoljno zaustaviti samo Teodosića – ističe kapetan Roko Ukić koji se vraća na parket

U petak će se u Draženovu domu Cedevita namjeriti na moskovski CSKA, bjelodanog kandidata za naslov košarkaškog prvaka Europe. Suprotno razlici u kvaliteti, Cedevitin trener Jasmin Repeša kaže:

– Bit će nam to jedna od lakših utakmica ove sezone. Premda je CSKA favorit, nećemo istaknuti bijelu zastavu, već ćemo na teren izaći s namjerom da tim dvobojem postanemo bolji.

Kako pripremiti momčad za susret s puno kvalitetnijim sastavom? Kako se spasiti od visokog poraza?

– Dosta o tome razmišljam jer mi je bitno da eventualni visoki poraz igračima ne uništi samopouzdanje. Uostalom, nema danas u Europi igrača koji kvalitetom stvaraju razliku kao nekad Dražen, Kukoč ili Sabonis. Dakle, i Ukić i Gordić, koji su ovdje pored mene, mogli bi i u tom CSKA igrati neku ulogu. Svakoga moramo poštovati, ali nikoga ne smijemo precijeniti.

Sutra bi na teren trebao istrčati i Roko Ukić, koji je zbog rupture zadnje lože propustio nekoliko utakmica. Važno je to za euroligaški zelenu Cedevitinu momčad jer je iza Ukića osam euroligaških sezona, ali i pet play-off utakmica protiv CSKA prošle sezone.

– Imao sam nezgodnu ozljedu koju sam malo podcijenio, kao i obično, no prvi put u karijeri imao sam dovoljno vremena da se oporavim i na tome se klubu zahvaljujem.

I dok se Ukić vraća, neizvjestan je nastup Ante Delaša, ključnog u pobjedi nad Igokeom. Ozlijedio je gležanj.

>> Cedevita uz mnogo muke do pobjede nad Igokeom

Komentara 1

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
22:15 30.10.2014.

Repeša: CSKA moramo poštovati, ali ne smijemo doma izgubiti sa više od dvadeset poena razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije