Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaški El Clasico

Real pobijedio Barcelonu, Tomić i Hezonja briljirali

Ante Tomić
Foto: UESyndication/PIXSELL
12.04.2015.
u 14:49

Fenomenalnu utakmicu odigrao je Ante Tomić koji je na parketu proveo 26 minuta te postigao 22 koša, uz devet skokova i četiri asistencije

Košarkaši Reala pobijedili su Barcelonu 91:78 u prvenstvenom okršaju. Bio je to šesti ovosezonski El Clasico, a domaća momčad vodila je tijekom većeg dijela susreta i na kraju došla do zaslužene pobjede.

Od samog početka Real je vodio, u utakmicu je krenuo sa 6:0, a prednost je cijelo vrijeme održavao. Prvu četvrtinu dobio je 26:20, a s istom razlikom vodio je na poluvremenu, iako je pred kraj druge četvrtine imao i deset koševa prednosti.

No, nakon odmora budi se i Barcelona koja se na krilima sjajnog hrvatskog dvojca Tomić-Hezonja vraća u utakmicu, a u zadnju dionicu ušla je s prednošću. Vodio je katalonski klub sve do  rezultata 71:70, a onda je Real ponovno ubacio u brzinu više i uvjerljivo slavio na kraju utakmice.

- Pa ovo je sramota, uvijek isto. Spustili smo gard i jednostavno im dopustili da nas pobijede. Nevjerojatno je da nikada ne naučimo lekciju, ljutit je nakon utakmice bio Mario Hezonja koji je odigrao još jednu odličnu partiju. Na parketu je proveo 15 minuta i zabio devet koševa (nije imao niti jedan promašaj) i to u trenucima kada se rezultat stizao, a onda kada se lomio, trener ga je ostavio na klupi.

A fenomenalnu utakmicu odigrao je i Ante Tomić koji je na parketu proveo 26 minuta te postigao 22 koša, uz devet skokova i četiri asistencije. Jaycee Carroll s 26 koševa predvodio je Real.

Madridska momčad su Unicajom se bori za 'jedinicu' uoči doigravanja, dok je Barcelona na trećem mjestu.

>>Bojan Bogdanović stigao do rekorda karijere, trice je gađao bez promašaja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije