Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Pullen iz Cedevite prešao u Crvenu zvezdu

13.11.2015., Zagreb, KC Drazen Petrovic -  Turkish Airlines Euroliga, skupina B, 5. kolo, KK Cedevita - Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz. Ioannis Bourousis, Jacob Pullen. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
04.07.2016.
u 00:32

Pullen će u Zvezdi za dvije sezone dobiti 950 tisuća eura, što je dvostruko više od onoga što bi mu mogla ponuditi Cedevita.

Dojučerašnji košarkaš hrvatskog prvaka Cedevite Jacob Pullen sljedeće sezone branit će boje srpskog euroligaša Crvene zvezde. U Cedeviti su htjeli zadrżati ovog američkog beka, no kako mu je za igranja u tom klubu narasla cijena, na Velesajmu su bili nemoćni. 

Pullen će u Zvezdi za dvije sezone dobiti 950 tisuća eura, što je dvostruko više od onoga što bi mu mogla ponuditi Cedevita.

Komentara 3

MI
MikiPrdekana
08:21 04.07.2016.

Tu Cedevitu treba ukinuti. Svi igracu iz nje ide u Srbiju, stvaramo im igrace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije