Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČEO NBA

Prvaci slavili u napetoj završnici, Lakersi deklasirani kod kuće

Tony Parker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.10.2014.
u 08:48

Na otvaranju sezone Spursi su pobijedili Mavse 101:100.

Otvorena je NBA sezona i odigrane su tri utakmice, od kojih je ona San Antonio Spursa i Dallas Mavericksa jedina bila infarktna - završilo je 101:100.

Pobjedu je aktualnim prvacima donio Tony Parker tricom minutu i sedam sekundi prije kraja, a što je najzanimljivije, rezultat se nije mijenjao poslije toga. Upravo je Parker bio najbolji strijelac s 23 poena, a kod Dallasa Monta Ellis s 26.

Lakersi su na svom terenu dočekali Rocketse i nije dobro prošlo za njih, poraženi su sa 90:108. Najbolji pojedinac susreta bio je nezaustavljivi James Harden s 32 poena i šest asistencija. Dwight Howard imao je 13 poena i 11 skokova. Kobe Bryant zabio je najviše kod indisponiranih Lakersa - 19 poena. Bila je to utakmica visokih tenzija, ali nikakve rezultatske napetosti, razlika u klasi je vidljiva i ako velika momčad iz Los Angelesa ne napravi neko čudo, ponovno će gledati dno Zapada.

Baš kao i Orlando na Istoku jer nastavili su gdje su stali prošle sezone. U gostima kod New Orleans Pelicansa poraženi su sa 84:101. Najviše je zabio Anthony Davis (Pelicans) - 26 poena. Pridodao je tome i 17 skokova, baš kao i njegov suigrač Omer Asik. Moralo se to isplatiti, Pelicansi su imali deset ofenzivnih skokova više. Inače, kod Magica je najbolji strijelac bio Tobias Harris s 25 poena.

>> Iako sada pucaju loše, NBA treneri svojim Hrvatima ipak vjeruju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije