Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petrovići u melilli

Prva izložba o Draženu u Africi

Dražen Petrović
Renata Rašović
06.05.2015.
u 07:00

Njihovi gosti bit ćemo sve do nedjelje, tako da me neće biti na subotnjem derbiju s Cedevitom – kazao je Aco.

Dan nakon gostovanja njegova kluba u njegovu rodnom Šibeniku, Cibonin predsjednik Aleksandar Petrović otputovat će u Afriku. Točnije, u Melillu, u jednu od dvije španjolske enklave na afričkom tlu. Ne ide Aco tamo zbog skautiranja neotkrivenih talenata za dovođenje u Cibonu, nego zbog otvaranja izložbe posvećene njegovu legendarnom bratu Draženu Petroviću.

– Putujemo majka i ja, a ona će i otvoriti izložbu koju je upriličila nekolicina tamošnjih Draženovih velikih poklonika koji su svoje suvenire odlučili i pokazati. Za takvo što tražili su odobrenje naše obitelji, a kada smo se s tim složili, pozvali su nas i na izložbu. Njihovi gosti bit ćemo sve do nedjelje, tako da me neće biti na subotnjem derbiju s Cedevitom – kazao je Aco.

>>Hrvati ne žele ligu koja se vodi iz Beograda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije