Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Prijelomni mjesec za Cedevitu na putu do Eurolige

Cedevita - Zadar
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
27.02.2015.
u 09:57

Cedevita je u gostima pobijedila Mega Leks sa 88:55, no taj rezultat može zavarati. U tom susretu za srpsku momčad nije igrao centar Jokić, a on je drugi na listi najkorisnijih igrača ABA lige.

Pred košarkašima Cedevite četiri su ključna tjedna. Ako si žele olakšati put prema Euroligi, a to znači biti drugi, onda do kraja moraju pobijediti sve regionalne suparnike.

Počevši večeras s Mega Leksom u zagrebačkom Sportskom domu (18 sati). No, nisu Mega Leks, Zadar (u gostima), Budućnost i Szolnoki (u gostima) jedine brige hrvatskog prvaka jer pred njim su i dvije utakmice osmine finala Eurokupa protiv Gran Canarije.

Cedevita je u gostima pobijedila Mega Leks sa 88:55, no taj rezultat može zavarati. U tom susretu za srpsku momčad nije igrao centar Jokić, a on je drugi na listi najkorisnijih igrača ABA lige.

Dakle, mladi i rasterećeni gosti jesu opasni, no ako ih Cedevita nakon osam dana odmora ne može pobijediti na svojem parketu, onda nema pravo ni razmišljati o nečemu većem u konačnici sezone.

>> Bivši cedevitaš ovim je potezom razljutio NBA zvijezde i američke medije!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije