Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužno sjećanje

Prije točno pet godina srpski košarkaš šokirao je Cibonu usred Zagreba

Dušan Kecman
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
25.04.2015.
u 10:53

Vukli su se poslije repovi, mnogi su tvrdili da je vrijeme isteklo i da njegov koš nije regularan, ali odluka da je beogradska momčad pobijedila nije se promijenila

Prije točno pet godina košarkaši Partizana usred Zagreba pobijedili su Cibonu i osvojili naslov prvaka ABA lige. Gosti su slavili rezultatom 75:74 nakon infarktne završnice.

Za one koji se ne sjećaju, to je bilo ovako: Nakon velike borbe, utakmica je završila rezultatom 60:60 pa se išlo u produžetke. Pri vodstvu Partizana 72:71 Cibona je imala svoj posljednji napad, a završio ga je Bogdanović koji je zabio tricu za vodstvo hrvatske momčadi 74:72. Slavlje je već tada počelo, iako je do kraja bilo 0,6 sekundi što je odlično iskoristio Dušan Kecman i tricom sa svoje polovice donio naslov Partizanu.

Vukli su se poslije repovi, mnogi su tvrdili da je vrijeme isteklo i da njegov koš nije regularan, ali odluka da je beogradska momčad pobijedila nije se promijenila...

>>Kecman: Odmah sam vidio da je pravac dobar

>>'Kecman je imao vremena jer se semafor gasio'

Komentara 7

DU
Deleted user
12:05 25.04.2015.

pazi VL... oni nas podsjećaju kako nas je srpski klub pobijedio NEREGULARNIM košem kojeg su priznali slovenski suci XDD nadam se da ćete obilježiti dan kad je cibona s klincima rasturila crvenu zvezdu i osvojila ligu. ili kad je dinamonamo u prvoj tekmi nakon rata 5-0 tukao partizana. dosljednost je bitna :)

ĆA
ćaćaća
12:00 25.04.2015.

ne može vl bez 4c ekipe...

Avatar xvalentinox
xvalentinox
12:34 25.04.2015.

cije je kosovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije