Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŠLI GRANICU

Predstavnici američkih fakulteta krenuli u lov na desetogodišnjeg dječaka

LeBron James Jr.
Twitter
26.02.2015.
u 15:22

- Pa on je još dijete, netko bi trebao zabraniti takve stvari - rekao je James.

LeBron James se iznimno naljutio na predstavnike fakulteta jer već vrbuju njegovog desetogodišnjeg sina LeBrona James Jr. A sve zato jer se čini da bi dječak mogao biti poput oca.

Ali daleko je to jer nije ni u pubertetu, zato se King James i ljuti te poziva nadležne institucije da reagiraju protiv takvih stvari.

- Pa on je još dijete, netko bi trebao zabraniti takve stvari - rekao je James.

Problem je što nema pravila koje bi to zabranilo jer trenutno se samo interesiraju. Jasno je po svemu tome i koliko su stvari otišle predaleko.

I tko zna hoće li dječak uopće biti zainteresiran za košarku kasnije, tko zna hoće li biti dobar i vrlo je moguće da ako bude dobar ode u NBA odmah nakon srednje škole. Tako je učinio njegov otac.

>> LeBron James otkrio da se uvijek rasplače zbog ove epizode Princa iz Bel Aira

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
16:19 26.02.2015.

meni se cini da svi klinci iz ovog filmica igraju vrhunski:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije