Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
houston zaustavio dallas

Porazi Brooklyna i Indiane: Bogdanović ponovno loš, Rudež zabio 4 koša

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
23.11.2014.
u 09:45

Iako je sjajno igrao u prvoj četvrtini ogleda s Torontom, Cleveland ipak nije uspio spriječiti četvrti poraz u nizu.

Nakon dva sjajna izdanja protiv Miamija i Milwaukeeja, kada je ukupno postigao 41 koš, Bojan Bogdanović potonuo je u sljedeća dva nastupa (Oklahoma i San Antonio) ostavši bez koša iz igre uz katastrofalan šut (0-12) za 48 minuta provedenih na parketu.

Bogdanović tako nije pomogao svojem Brooklynu na teškom gostovanju kod prvaka, San Antonija, kojeg je do pobjede (99:87) odveo raspoloženi trojac - Parker (22 koša), Green (21) i Leonard (21).

Kako smo naveli, hrvatski košarkaš imao je skromnu večer. Za 24 minute postigao je tek 2 koša (iz slobodnih bacanja) dok je za tricu gađao 0-5. Upisao je i 2 skoka te jedno dodavanje.

 

Mnogo bolji nije bio ni drugi hrvatski predstavnik u NBA ligi - Damjan Rudež. Njegovu Indianu na domaćem parketu teško je porazio Phoenix (106:83), a Zagrepčanin je za 16 minuta postigao 4 koša (šut 2-6) uz 2 dodavanja i blokadu.

Dodajmo kako je Houston zaustavio Dallasov niz od šest pobjeda (95:92). Rocketsi su ograničili Dirka Nowitzkog na samo 11 koševa, a Harden (32 koša) i Beverley (20) odveli su ih do desete prvenstvene pobjede.

A iako je sjajno igrao u prvoj četvrtini ogleda s Torontom, Cleveland ipak nije uspio spriječiti četvrti poraz u nizu. Kanađani su slavili 110:93 uz 36 koševa Williamsa. LeBrona Jamesa šut ponovno nije služio (15 koševa), pokušao je razigravati suigrače (10 dodavanja) no to nije bilo dovoljno protiv vodeće momčadi Istoka.

New Orleans je slavio kod Utaha (106:94) predvođen Anthonyjem Davisom koji je postigao najviše u karijeri - čak 43 koša!

>>Loša večer Bogdanovića, treći uzastopni poraz Jamesova Clevelanda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije