Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u ljubljani

Pogledajte kako je legendarni Predin udario suca šakom u glavu!

Zoran Predin
Foto: screenshot/youtube
1/3
20.02.2014.
u 08:29

– Sucu sam samo htio reći svoje mišljenje. Srećom, odmah sam se smirio, nisam smio reagirati na ovakav način. Bilo je previše nepravde na utakmici, ali navijači ne smiju tako reagirati – rekao je Predin.

Košarkaši Olimpije u Ljubljani su izgubili utakmicu posljednjeg kola Eurokupa od ukrajinskog Budivelnika 83:87 i tako se oprostili od daljnjeg natjecanja.

Navijači u Stožicama na kraju utakmice jako su bili nezadovoljni suđenjem u toj utakmici, a jedan od njih posebno je bio ljutit pa je krenuo u obračun s njima.

To ništa ne bi bilo čudno da nije riječ o legendarnom pjevaču Zoranu Predinu koji je s leđa došao sucu i šakom ga udario u glavu.

Predin je odmah na licu mjesta dobio novčanu kaznu, a poslije je izrazio žaljenje zbog incidenta.

– Sucu sam samo htio reći svoje mišljenje. Srećom, odmah sam se smirio, nisam smio reagirati na ovakav način. Bilo je previše nepravde na utakmici, ali navijači ne smiju tako reagirati – rekao je Predin.

 

Komentara 42

MA
maxxxx
09:01 20.02.2014.

lol, kaže "Srećom, odmah sam se smirio", smirio se čim ga je opalio šakom

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:50 20.02.2014.

hahaha admin me sankcioniro zato što sam napisao da je zlovenac udara sa leđa

DU
Deleted user
08:53 20.02.2014.

Sad će "eu janez" i dalje tvrditi da slovenci nisu balkanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije