Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSLOVNO IM SE SMRAČILO

Pogledajte kako je Cedevita na nevjerojatan način izgubila već dobivenu utakmicu

Cedevita - Krka
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/15
Autori: Marko Pavić, Hina
23.10.2016.
u 22:15

Cedevita je četiri sekunde prije kraja imala koš prednosti, no nakon nevjerojatne serije greška domaće momčadi lopta je došla do Sandija Čebulara koji je položio za pobjedu.

U 6. kolu regionalne ABA lige košarkaši Cedevite su na domaćem parketu izgubili od Krke sa 82:83 (40:34).

Cedevita je četiri sekunde prije kraja imala koš prednosti, no nakon nevjerojatne serije greška  domaće momčadi lopta je došla do Sandija Čebulara koji je položio za pobjedu.

Kod Cedevite Karlo Žganec ubacio je 15 poena, a Miro Bilan je ostvario 13 koševa, 4 skoka i 3 asistencije. Ekipu Krke predvodili su Marko Luković sa 20 i Žiga Dimec sa 17 koševa.

Spomenimo i da je u maloj dvorani Doma sportova u drugom poluvremenu nakratko nestalo struje.

Dan ranije košarkaši Zadra su u svojoj dvorani svladali Mega Leks sa 90:86, dok je Cibona u Ljubljani pobijedila Olimpiju sa 89:72.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>> Šarić briljira uoči prve NBA sezone: Sa 19 koševa najbolji igrač u pobjedi Sixersa!

Komentara 6

ZG
zgenije
23:51 23.10.2016.

Tedeschi voli košarku, ali nema talenta niti oko. Treneri štreberi, zajedno sa strukom i managerima, uvaljuju mu poluigrače za ozbiljnu lovu. Umjesto da je prije par godina pokupovao juniorsku repku. I tome dodao jednog crnog playa i iskusnog teškog centra.tra. Imao bi punu dvoranu i pravi HR klub.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:27 24.10.2016.

heja, heja cibosi !!!!!

MI
MikiPrdekana
22:49 23.10.2016.

Veljko Mrsić haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije