Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo 'boli'

Pogledajte kako Amerikanci ismijavaju Srbe nakon 'napucavanja' u finalu

SAD
Foto: Youtube Screenshot
1/7
24.08.2016.
u 09:40

Komičar i voditelj Conan O`Brien na početku svoje emisije priredio je kratki 'igrokaz' kako je Dream Team nadjačao Srbiju

Američki košarkaši razbili su Srbe u finalu Olimpijskih igara u Riju s 30 koševa razlike (96:66), što je mnoge u SAD-u nagnalo da se naslađuju dominacijom njihove reprezentacije nad "ostatkom svijeta".

Tako je komičar i voditelj Conan O`Brien na početku svoje emisije priredio kratki "igrokaz" kako je Dream Team nadjačao Srbiju.

Objasnio je da zbog televizijskih prava ne mogu prikazati snimku finala nakon čega su dva mladića u dresovima SAD-a zaigrala "dva na dva" protiv dječaka koji su predstavljali Srbiju.

– Ne možemo prikazati snimku, no ovako je to u principu izgledalo – govorio je O`Brien dok su tamnoputi mladići zakucavali pored dječaka.

>>SAD razbio Srbiju s 30 razlike i osvojio zlatnu medalju!

 

Komentara 25

Avatar zagorac2
zagorac2
10:22 24.08.2016.

ustvari mi Hrvati nemamo kaj pricat jer ti Srbi su nas poslali doma i nismo dosli ni do bronce a oni su ipak osvojili srebro - treba biti velik i u porazu i u pobjedi ali i postivat sportase bez razlike od kud su i kome pripadali a mi bi ipak trebali vise brinut i pricat i u stvari derat se na zlocinacki SDP koji crta svastike i unistava sve kaj je Hrvatsko

XX
xxx008
09:57 24.08.2016.

joj joj samo udri po smrdiji! hahahaha...

FA
Fake
12:11 24.08.2016.

Vi koji toliko dižete u nebesa srpsku pobjedu nemojte zaboraviti da ste pobijedili sa samo 3 razlike,sreća i ništa drugo.Sjetimo se i onih sudačkih procjena u zadnjim minutama koje su srbima išle u korist.Druga stvar da ste vi nas razvali kao Ameri vas ali 3 razlike je samo 3 razlike.Znači,nikakva inferiornost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije