Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska košarkaška reprezentacija

Petrović zaključio popis, posljednji otpao Pilepić

Hrvatska - košarka
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/9
27.06.2016.
u 15:17

Nakon što je u nedjelju rekao da se zahvalio zadarskom dvojcu, centru Filipu Kraljeviću i razigravaču Anti Delašu, te dan poslije to isto učinio i s Pilepićem.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović u ponedjeljak je zaključio popis od 12 igrača koji će na turniru u Torinu od 4. do 9. srpnja pokušati izboriti nastup na Olimpijskim igrama, a s njega je kao posljednji prekobrojni otpao šuter Cedevite Fran Pilepić. 

Nakon što su u nedjelju u Pazinu svladali Češku s 90-69 u posljednjoj pripremnoj utakmici, hrvatski su reprezentativci dobili dva dana odmora, a u srijedu 29. lipnja ponovno će se okupiti u Sv. Martinu na Muri, gdje će obaviti završni dio priprema za nastup u Torinu.

Nakon što je u nedjelju rekao da se zahvalio zadarskom dvojcu, centru Filipu Kraljeviću i razigravaču Anti Delašu, te dan poslije to isto učinio i s Pilepićem, na konačnom Petrovićevom popisu našlo se sljedećih 12 imena: Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Roko Leni Ukić, Krunoslav Simon, Luka Babić, Rok Stipčević, Filip Krušlin, Dario Šarić, Željko Šakić, Marko Arapović, Miro Bilan, Darko Planinić.

Hrvatska će u Torinu prvu utakmicu odigrati 5. srpnja (21 sat) protiv domaćina Italije, a dan poslije (21 sat) odmjeriti snage s Tunisom. Najbolje dvije reprezentacije izborit će plasman u polufinale (8. srpnja) u kojem će se križati s dvije najbolje iz druge skupine u kojoj su Grčka, Iran i Meksiko. Na olimpijski turnir će se plasirati samo pobjednik turnira, a finale će biti odigrano u subotu, 9. srpnja (21 sat).

>>> Više se ne boji Zike: Pau Gasol ipak ide u Rio

>>> Trener Medveščaka Dwyer produžio ugovor s Medvjedima

Komentara 5

Avatar comandante
comandante
11:47 28.06.2016.

Pilepić izletio umjesto Krušlina, to smrdi do neba, jeftini klupski i prijateljski interesi kao i obično

RI
rikavac
17:21 27.06.2016.

Moj Aco odbacio si Delasa momka koji zna igrati i igea srcem da bi ostavoo Ukica jednog panja kojeg nema nadaleko.To ce isto bit kao sa nogometnom repkom kad sam pisao da sa Mandzukicem sw bojim da cemo izgubit od Portugala tako da se bojim zbog Ukica necemo kvalificirati.

ON
onztwo
23:21 27.06.2016.

Bit ce tesko, nadam se finalu, vjerovatno protiv jake Grcke. Ako udjemo u finale treba ce jedna povijesna igra nasih momaka, iako Spanoulis vise ne igra za Grke, oni su jos uvijek jedna od najboljih ekipa svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije