Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I SLUŽBENO POTVRĐEN

Perasović novi izbornik: Ovo je velika čast

Perasović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
02.03.2015.
u 14:50

- Svaki Hrvat želi biti izbornik i ovo je za mene velika čast. Nisam dvojio kada me Danko Radić nazvao, bilo je samo pitanje mog statusa u Valenciji. Želim da napravimo što bolji rezultat - rekao je Perasović

Velimir Perasović danas je i službeno predstavljen kao izbornik košarkaške reprezentacije. Prije tjedan dana HKS objavio je da je Perasović predložen kao jedini kandidat za nasljednika Jasmina Repeše, a sada je to potvrdio i Upravni odbor.

- Svaki Hrvat želi biti izbornik i ovo je za mene velika čast. Nisam dvojio kada me Danko Radić nazvao, bilo je samo pitanje mog statusa u Valenciji. Želim da napravimo što bolji rezultat - rekao je Perasović koji i dodao:

- Ne želim komentirati izbornike prije mene. Nitko ne može reći da Jasmin Repeša nije vrhunski trener. Bilo je fenomenalnih izbornik, ali i onih malo manje dobrih. Kod mene će igrati najbolji.

Hoće li Amerikanci ostati u reprezentaciji?

- Jedan od njih (Draper ili Lafayette) će biti jer smatram da imaju kvalitetu - rekao je Perasović.

Perasović je trenersku karijeru počeo u KK Splitu 2003. godine, sljedeću je proveo u Sevilli, pa dvije u Saski Baskoniji, gdje je ostavio traga i kao igrač.

S klupe je od 2008. do 2010. vodio Cibonu, kasnije preuzeo Efes, a od 2012. do siječnja ove godine sjedio je na klupi Valencije. Prošle godine španjolska udruga košarkaških trenera proglasila ga je najboljim trenerom godine. Nedavno je dobio otkaz u Valenciji, a sada je sjeo na klupu Hrvatske.

>> Tomić ima sve za NBA, a energija Hezonje fascinira

Komentara 4

LA
laki13
17:43 02.03.2015.

Ne znam šta se dešava Peras, Balić...ajde fala k..... možda nešto i napravimo !?

GL
GLADIATOR
16:25 02.03.2015.

Napokon bi mogli nešto odigrati....

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
07:50 03.03.2015.

Nadam se da će slagati momčad po valorizaciji i statusu euroligaša a ne po "starim zaslugama". Prvi pick za 2.petorku bili bi mi Radošević (ALBA) i Hezonja (Barcelona) a iz hrvatskih klub(ov)a ističu se posebno Pilepić i Zubčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije