Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Perasović će sutra i službeno postati izbornik

Velimir Perasović
Petar Glebov/Pixsell
01.03.2015.
u 22:20

Sutra u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza bit će i službeno predstavljanje Perasovića kao novog izbornika

Ono što je Večernji list objavio još prije dva tjedna jučer je i službeno potvrdio Hrvatski košarkaški savez. Velimir Perasović novi je izbornik košarkaške reprezentacije.

Prije tjedan dana HKS je objavio tek da je Perasović predložen kao jedini kandidat za nasljednika Jasmina Repeše, a sutra u 12 sati će to potvrditi i Upravni odbor. A odmah u 13.30 sati Peras će održati i prvu službenu presicu.

Perasović je trenersku karijeru počeo u KK Splitu 2003. godine, sljedeću je proveo u Sevilli, pa dvije u Saski Baskoniji, gdje je ostavio traga i kao igrač.

S klupe je od 2008. do 2010. vodio Cibonu, kasnije preuzeo Efes, a od 2012. do siječnja ove godine sjedio je na klupi Valencije. Prošle godine španjolska udruga košarkaških trenera proglasila ga je najboljim trenerom godine. Nedavno je dobio otkaz u Valenciji, a sada je sjeo na klupu Hrvatske, na kojoj je naslijedio Jasmina Repešu. 

>>Perasović postaje izbornik, podržava ga i "bivši" Repeša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije