Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA OZLJEDA

Paul George u revijalnoj utakmici slomio nogu i propušta SP!

Paul George
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
02.08.2014.
u 08:45

Liječničke prognoze kažu da će izbivati s terena najmanje šest mjeseci.

Zvijezda Indiana Pacersa Paul George neće po dobromu pamtiti pripreme reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država jer se na njima ozlijedio i doveo u pitanje cijelu sljedeću sezonu!

Tijekom utakmice između članova momčadi, 24-godišnji George je u jednom duelu krivo stao i slomio nogu, zbog čega su ga iznijeli s terena.

Liječničke prognoze kažu da će izbivati najmanje šest mjeseci, a to su tek prve prognoze. Naravno, svi suigrači ostali su u šoku jer znaju što ovakva ozljeda znači i koliko je bolno kad se dogodi. Posebno to zna Derrick Rose, koji je zbog ozljeda propustio skoro dvije cijele sezone, a u naponu je snage.

Također, SAD su izgubile bitnog člana ekipe, posebno jer je dosad velik broj igrača otkazao nastup na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

>> LeBron oduševljen zakucavanjem Paula Georgea: Ovo je nešto ludo!

Komentara 2

Avatar cluesblues
cluesblues
10:14 02.08.2014.

ovo je uzas…grozni peh za ovog fenomenalnog igraca...

GA
Gambit
13:26 02.08.2014.

Strašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije