Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Pacersi deklasirali Lakerse, Rudež treću utakmicu zaredom bez koša

Kobe Bryant
Reuters/PIXSELL
16.12.2014.
u 09:50

Pobijedili su 110:91, a u jednom trenutku bilo je i 40 razlike

Indiana Pacersi deklasirali su LA Lakerse na svom terenu sa 110:91, ali Damjan Rudež svejedno nije uspio zabiti ni poena, što znači da već treću utakmicu zaredom ostaje na nuli!

Lakersi su stigli nakon pobjede protiv Minnesote večer prije, ali i nakon slavljeničkog raspoloženja Kobea Bryanta, koji je uspio na ljestvici najboljih strijelaca u NBA ligi prestići velikog Michaela Jordana. Nije baš neki izgovor za tako veliku momčad kao što su Lakersi, ali ionako su bili autsajderi i protiv nešto slabije Indiane nego što ju znamo posljednjih godina.

Ipak, Bryant je bio najbolji strijelac susreta s 21 poenom, ali šutirao je 8-26 i to je uistinu katastrofa, ali i uobičajeno za njega ove sezone. Young ga je pratio s 18. Kod domaćina je bilo šest igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, a najviše su zabili Stuckey i Miles - po 20. Rudež je igrao točno 12 minuta, imao šut 0-3, skočio je dvaput u obrani i napravio četiri prekršaja. Pacersi su sad na 8-17 omjeru, baš kao i Lakersi.

Cleveland Cavaliersi pak na svom terenu nisu dopustili nikakva iznenađenja protiv Charlotte Hornetsa pa su pobijedili 97:88. A i LeBron je nastavio u sjajnom ritmu nakon 41 poena protiv Pelicansa. Zabio je 27 Hornetsima, a pridodao mu se Love s 22. Cavsi su sad na 19-9 omjeru, Hornetsi na 6-18.

REZULTATI:

Cleveland Cavaliers - Charlotte Hornets 97:88
Indiana Pacers - LA Lakers 110:91
Philadelphia 76ers - Boston Celtics 87:105
Atlanta Hawks - Chicago Bulls 93:86
Toronto Raptors - Orlando Magic 95:82
Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 94:96
Portland Trailblazers - San Antonio Spurs 108:95
LA Clippers - Detroit Pistons 113:91

>> Harden slomio Sacramento, Cavsi izgubljeni bez LeBrona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije