Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivni potezi

Ovo je zakucavanje Senegalaca protiv Hrvatske u Top 5 poteza!

Senegal
Foto: Screenshot
1/2
02.09.2014.
u 17:45

Uz to, mjesto u Top 5 zaslužile su dvije akcije Španjolaca, zakucavanje Teodosića iz Srbije, kao i zakucavanje Gabea Norwooda preko Luisa Scole

Svjetsko prvenstvo u košarci, koje se ovih dana održava u Španjolskoj, prepuno je lijepih i atraktivnih poteza. Stoga je Fiba odlučila svakodnevno izdvojiti one najbolje, a u Top 5 akcija jučerašnjeg dana nalazi se i jedna s utakmice Hrvatske i Senegala. Nažalost, nije riječ o akciji naših, već o prekrasnom napadu afričke reprezentacije koju je zakucavanjem završio Ndiaye! 

Uz to, mjesto u Top 5 zaslužile su dvije akcije Španjolaca, zakucavanje Raduljice nakon sjajne asistencije Teodosića, kao i zakucavanje Gabea Norwooda preko Luisa Scole.

Pogledajte video i uživajte u najljepšim akcijama!

>>Ova je akcija Hezonje izabrana za najbolje zakucavanje utakmice

>>Ljutiti Repeša: Imamo balkanski mentalitet

Komentara 1

FR
frabrne
18:11 02.09.2014.

Kivo ste napisali za Srbiju nije zakucal Teodosić (on je asistiral) već Raduljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije