Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte u majstorijama

Ovo je 5 najljepših poteza finala Svjetskog prvenstva!

Amerika - Srbija
Foto: FIBA
15.09.2014.
u 16:33

U utakmici je palo preko 200 koševa, moglo se vidjeti lijepih asistencija i blokada, a Fiba je odabrala pet najljepših i najboljih poteza s te utakmice

U finalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pobijedila je Srbiju 129:92 i očekivano osvojila naslov prvaka. Nije to bila previše neizvjesna utakmica, SAD je dokazao da je u ovom trenutku daleko najjači, ali je susret obilovao lijepim potezima.

U utakmici je palo preko 200 koševa, moglo se vidjeti lijepih asistencija i blokada, a Fiba je odabrala pet najljepših i najboljih poteza s te utakmice.

Pogledajte video i uživajte u majstorijama košarkaša...

>>Amerikanci obranili naslov prvaka svijeta, Srbija na minus 37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije