Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio pohvale

Orlando puno očekuje od Hezonje: 'Mariju je samo nebo granica!'

Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
01.10.2015.
u 16:56

- Igra na poziciji krila i dobro šutira, a nama je baš takav igrač nedostajao. Uz sve to, pravi je atleta.

Nakon razočaravajućeg nastupa Hrvatske na Eurobasketu, Mario Hezonja okreće se novom izazovu – NBA ligi. Hrvatski košarkaš kao peti izbor drafta otišao je u Orlando, a sad je pred njim sezona aklimatizacije i afirmacije. Njegov trener Scott Skiles uvjeren je da je dobio pravog igrača, ali ipak je pronašao jednu manu.

– Naravno da puno očekujem, ima dobar šut, sportski je građen, dobar pregled terena... No, s novacima se nikad ne zna, čak ni kod njega ne možemo znati kako će se razvijati, iako je već igrao profesionalnu košarku. No, ne znamo kako će reagirati na NBA ligu i na ovu brzinu, rekao je Skiles za Orlando Pinstriped Post pa dodao:

–  Sklon je ulasku u reket, a da nema plan što želi postići u akciji, pa onda ispadne izvan kontrole, što je tipično za mladiće. No, za Marija je samo nebo granica.

Pohvalio ga je i suigrač Nikola Vučević, crnogorski centar.

– Igra na poziciji krila i dobro šutira, a nama je baš takav igrač nedostajao. Uz sve to, pravi je atleta.

>>Šarić, Hezonja i Arapović moraju biti nositelji igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije